Site Overlay

Hagyományos ízek, természetes anyagok

Meggyőződésem, hogy a hagyományos, kézműves élelmiszereknek van jövője, így nem is tehettem mást, mint a régi, megszokott módon sertéshús feldolgozásába kezdtem.

A feldolgozás során csak természetes anyagokat használok, csak olyanokat, amit már 100 évvel ez előtt is használtak.

Hagyományos módszerekkel, sóval, füsttel kezelt sonkákat, szalonnákat és töltelékárut készítek.

Egy kicsit rólam:

Kóta László vagyok. 40 évvel ez előtt szereztem meg a szakmunkás bizonyítványomat és ezt követően 10 évig dolgoztam a pécsi vágóhídon. Egy nagyobb építőipari kalandozás után  2010-ben kezdtem újra  a szakmát, de már kistermelői formában.

Vélemény, hozzászólás?

Copyright © 2022 Laci bácsi kolbászdája. All Rights Reserved. Adatkezelési tájékoztató | Foodoholic by Catch Themes